Voeding & Gezondheid

Gezonde leefstijl is onlosmakelijk verbonden met welzijn waarin nog vele uitdagingen liggen binnen dit werkveld. Mensen zowel inspireren als enthousiasmeren voor een grip op eigen gezondheid en leefstijl is Kasia's werkveld en passie: "Make ideas happen!" 

Kasia heeft een semester wekelijks les gegeven als docente aan de Design Academy Eindhoven, aan de studenten van de richting "man & well-being" design. 

Kasia's achtegrond ligt in Gezondheidswetenschappen, Marketingcommunicatie en Voeding & Sport. Met haar yoga maar ook diverse opleidingen in voeding, is zij holistisch georiënteerd. Ze heeft zowel haar Hot Yoga & Vinyasa Yoga - als MovNat certificaten waarbij ze in de jungle van Kenia, Thailand en Costa Rica heeft geleerd over beweging en menselijke aanpassing in een natuurlijke omgeving.Terug naar de basia qua beweging en oervoeding.

In 2018 is ze begonnen met haar verdieping in de "Human Microbiome" van de Wageningen Universiteit & Research (WUR) m.b.t microbiologie van de menselijke darmflora in relatie tot gezondheid die haar leven na de ziekte van Lyme radicaal hebben veranderd. Ze is daarom extra bevlogen om uit eigen ervaring kracht te putten en verder te kunnen denken. In 2020 heeft ze tevens verder gestudeerd via Wageningen Universiteit MOOC's in Voeding & Gezondheid en daarbij de certificaten behaald. 

In 2022 voltooide ze de EDX Harvard University module Neuro Science "Fundamentals of Neuro Science Neurons and Networks" en Level 1 & 2 of Human Design. In 2023 gaat het onderwijs door in Level 3 Human Design, Gene Keys en Astrologie evenals de Inside Flow Yoga Academy. Binnenkort meer!